Eshop

.

ZAHRADA

– proč mít na své zahradě fontánu, ozdobnou sochu nebo krb? Jednoduše proto, že jsou krásné! Vše pro zkrášlení a ozvláštnění Vaší zahrady najdete právě zde…a nejen pro Vaši zahradu. Máme pro Vás rozličné betonové ozdobné i praktické výrobky do Vaší zahrady, samozřejmě v té nejvyšší kvalitě, které Vám vydrží desítky let. Zahradní domky nebo zahradní dřevěné chatky od prověřených dodavatelů, koupelna obložená mramorem, nebo mramorová podlaha za cenu keramické dlažby? Nic nemožného, dovezeme Vám cokoliv.

ORIENT

– vůně skořice a vanilky Vás omámí ve stejném okamžiku, kdy otevřete náš mystický    e-shop Orient. Exotické látky, oděvy, koření, drahokamy, čaj, orientální koberce, výrobky z kůže nebo obrazy malované na papyru – to vše můžete nalézt na našem e-shopu. Jsme schopni Vám dovézt jakékoliv zboží za překvapující ceny. Ve všech zemích, ve kterých nakupujeme, máme spolupracovníky, kteří   pro Vás zajistí tu nejlepší kvalitu a zároveň ty nejlepší ceny. V režimu B2B zpracujeme Vaši poptávku, zajistíme nejlepšího výrobce, zásilku zkontrolujeme a zašleme namátkově vybrané vzorky ke kontrole a odsouhlasení a samozřejmě konečnou logistiku.

NÁBYTEK

– využijte našich patnáctiletých zkušeností v dovozu a prodeji nábytku, zhotovíme Vám i nábytek na míru přesně podle Vašich představ – a to i nábytek čalouněný. Neprodáváme levný nábytek, tím se zabývají jiné společnosti, my dovážíme a prodáváme nábytek ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Pro naše klienty dovážíme nábytek z celé Evropy, ale i z exotických destinací. Dokážeme vybavit nábytkem celý Váš dům nebo domácnost, ale i kanceláře, školy nebo třeba domov důchodců.

DROP SHIPPING

– rychlá cesta k novinkám. Drop shipping je v současnosti nejefektivnější cesta k získání novinek a například módního zboží z celého světa.  Vytvořili jsme pro Vás katalog nejrůznějších výrobků z mnoha oblastí života, které by Vás mohly zajímat. Katalog neustále aktualizujeme a doplňujeme novinky. Vyberte si zboží, objednejte si ho a my ho pro Vás dovezeme z ciziny a dopravíme k Vám až do domu. Pokud v naší nabídce nenajdete, co jste hledali, napište nám a my pro Vás zkusíme poptávané zboží najít a pošle Vám cenovou nabídku včetně dopravy.

KAMÍNKOVÝ KOBEREC

– exklusivní renovace betonových povrchů. Ideální řešení pro vaší zahradu, pergolu, schodiště, bazén, altán, příjezdové cesty aj.

Obchodní podmínky zde:

Visit Us On Facebook